Opgekropte woede

frustration-1583655_640Opgekropte woede

Ik vind mezelf best een lief meisje. Natuurlijk, ik ben geen heilige maar ik ben verder best een brave burger. Ik sla niemand, ik bedreig niemand, ik pers niemand af. Eigenlijk doe ik geen vlieg kwaad kun je wel zeggen. Maar toen ik vandaag hoorde dat er ergens een loods was gevonden met onderdelen van gestolen Clio’s, ontdekte ik een hele andere kant van mezelf.

Leestijd: een woede-aanval van ongeveer 10 minuten

Read More

Beoordeel dit artikel:

Het verhaal van de dode goudvis

Het verhaal van de dode goudvis

goldfish-1900832_640

“Chant, volgende week heb ik een ouderavond, maar ik ben alleen die week. Kun jij  een avondje op de kids passen?” vraagt een dierbare vriendin.
Haar man blijkt voor z’n werk op vakan…eh in het buitenland te zitten. Tuurlijk kom ik oppassen, ik draai daar mijn hand niet voor om.
Ik heb dan zelf geen kinderen, dat wil niet zeggen dat ik niet mega goed met ze ben. Voorlezen, met poppen of knuffels spelen, rare geluiden maken, met autootjes racen, rollebollen over de grond en als het echt nodig is doe ik streng. Altijd leuk andermans kinderen. Lekker pret maken en als het écht lastig wordt geef je ze gewoon weer terug. Nee, oppassen is een luizenbaantje….
Read More

Beoordeel dit artikel: