Waar ben je? (50 typen Jane)

Waar ben je? (50 typen Jane)

Na het eerdere artikel over 50 typen Tarzan kon een variant over 50 typen Jane niet uitblijven. Helaas ben ik niet zo bekend met het gedrag van vrouwen als met het gedrag van mannen, daarom heb ik mijn inspiratie opgedaan bij mannelijke vrienden en collega’s. Mannen bedankt voor jullie hilarische verhalen, ik heb onder de tafel gelegen van het lachen.

@Vrouwen, slaan jullie deze lekker een keertje over?

DIsclaimer: deze lijst is niet compleet, noch 100% correct. Zie de titel van deze site, ik schrijf niet voor een wetenschappelijk tijdschrift. Ik onderbouw dan ook niets, heb geen representatief onderzoek gedaan en¬†ga enkel af op ‘horen en zeggen’. Voor kwaliteitsjournalistiek of politiek correcte overwegingen verwijs ik je door naar andere sites ūüėČ

Leestijd: voedselvergiftiging

Read More

Beoordeel dit artikel:

Een ode aan de vriendschap

Een ode aan de vriendschap

Vrienden zijn er in alle soorten en maten. Er zijn vrienden waarmee je al jarenlang bevriend bent. Een kleine groep die hards die door de jaren heen zijn blijven plakken. Ze staan voor je klaar als dat nodig is. Wateroverlast door een lekkage of door een zee aan tranen? Het maakt ze niet uit. Zij pakken de tissues, luisteren naar je en nemen je mee op sleeptouw.  Ze doen de was voor je als wasmachine stuk is. Zie je het al voor je? Mijn ondergoed bij hen aan de waslijn. Dit soort vrienden zijn priceless.

Read More

Beoordeel dit artikel:

Pok√©mannen vangen….

Pok√©mannen vangen….

“Of je meegaat een ijsje eten?” vraag ik aan een vriend die evenveel van cabrio’s en nutteloze rondjes rijden houdt als ik. “Tuurlijk!” zegt hij! Altijd een smoes om naar buiten te gaan toch? We parkeren de auto¬†op ongeveer 10-15 minuten lopen van de ijssalon, het is prachtig weer voor een loopje. Maar we zijn de auto nog niet uit of de vriend in kwestie pakt z’n telefoon uit de broekzak en begint vervolgens druk om zich heen te kijken. “Wat is er?” vraag ik enigszins bezorgd. “Er zitten hier Pok√©mons” fluistert hij.¬†Oh Lord. In eerste instantie denk ik dat hij een grapje maakt, maar al vrij snel is het duidelijk; hij is √©cht Pok√©mons aan het vangen. Dat ik dit op mijn leeftijd nog mee mag maken….

Read More

Beoordeel dit artikel:

Comakarten auf die Deutsche Autobahn

Comakarten auf die Deutsche Autobahn

Duitsland rocks! Nee, natuurlijk niet als we met voetbal van ze verliezen. En ook niet als het complete strand omgetoverd is tot een midgetgolfbaan door alle kuilen die door de Duitsers gegraven zijn. Maar verder zijn die Duitsers best cool. Uiteten is in Duitsland spotgoedkoop, in de supermarkt heb je veel voor weinig (en natuurlijk richtiges Deutsche Qualität) en auf die autobahn? Daar mag je zo hard als je kunt, GAAAAF!!!

Read More

Beoordeel dit artikel: