Over verslavingen, deuren en ramen

Over verslavingen, deuren en ramen

Ben jij ergens verslaafd aan? Sigaretten? Wijntjes? Chocola? Ben je een workaholic? Of toch meer een sugaraddict? Ik rook niet, ik drink nauwelijks, ik ben 1,5 jaar geleden resoluut gestopt met overmatig snoepen, ik heb nog nooit drugs gebruikt en heb zelfs nog nooit een blowtje gerookt. Braaf he? Maar toch heb ik ook mijn verslavingen en gewoontes. De ene is wat vreemder dan de andere. Als ik ’s avonds na het werk m’n vierwieler pak, een Shakie haal bij de Mc en daarna even het gaspedaal diep intrap op de snelweg (zeer verantwoord hoor, nog nooit een briefje van het CJIB gehad)  heeft niemand daar last van. Ik zelf ook niet. Maar sommige verslavingen zijn nou eenmaal niet zo goed voor je. Read More

Beoordeel dit artikel:

Wat niet weet, wat niet deert (50 typen Tarzan)

Wat niet weet, wat niet deert (50 typen Tarzan)….

Ik ben pas een paar maanden vrijgezel, maar voor mij voelt het vrijgezellenbestaan af en toe als een jungle. Eentje waarin ik als Jane op zoek ben naar mijn Tarzan. Maar in het oerwoud kom ik verschillende soorten Tarzans tegen, met allemaal hun eigen agenda. Een ooggetuigenverslag van mijn reis door de vrijgezellenjungle ft. Tarzan & Jane. Mannen, sla dit stukje lekker over, er is vast wel voetbal op TV.
(Of lees m’n artikel over 50 Typen Jane: Waar ben je?)

Disclaimer: deze lijst is niet alles omvattend noch 100% correct. Typen die hier niet tussen staan, ben ik nog niet tegenkomen. Indien nodig komt er vanzelf een update van deze lijst.

↓ Leestijd: een hele grote boodschap/buikgriep

Read More

Beoordeel dit artikel:

Daar gaat de helft van m’n geluk op vier wielen…. Houd de dief!

Daar gaat de helft van m’n geluk op vier wielen…. Houd de dief!

Soms heb je van die dagen dat het gewoon even niet meezit. De meeste dagen vind ik het leven een feest, maar zelfs bij het grootste feestbeest zit het wel een keer tegen. Zo’n dag had ik vanochtend toen ik van 7-hoog naar m’n auto’s keek maar zag dat de helft van m’n wagenpark verdwenen was. Eh, ik had m’n auto’s toch naast elkaar geparkeerd? Waarom staat mijn cabrio daar dan moederziel alleen?

Read More

Beoordeel dit artikel:

El amor Español

El amor Español

Je kunt er vast wel een paar meezingen, van die Spaanse zomernummertjes, met zo’n heerlijk zonnig deuntje. Ken je Jody Bernal nog met ‘Que si, que no’? Of wat dacht je van de laatste hit van Enrique Iglesias ‘Duele el corazón’? Corazón, corazón…. je hoort het ongeveer in alle Spaanse liedjes. El corazón is gelukkig, el corazón verlangt naar iets en soms doet el corazón pijn. Ik kan inmiddels flink wat Spaanse lovesongs meeblėren en word in gedachten altijd meegevoerd naar warme zonnige stranden met wit zand, blauwe zee en mooie mannen (sorry). We drinken een glaasje Sangria (of meerdere) en dansen tot de zon weer opkomt. Ja, die zuidelijke mannen weten wat liefde en leven is. En blijkbaar praten ze graag over hun gevoelens. Dat willen wij vrouwen toch zo graag?

Read More

Beoordeel dit artikel:

Geluk zit in vier wielen en foute muziek

Geluk zit in vier wielen en foute muziek

Ik hou van foute muziek. De mensen die mij ook maar een beetje kennen, weten het maar al te goed. Ik hou van echte klassiekers en dan heb ik het niet over een liedje van The Beatles, maar muziek van een heel ander kaliber. Denk aan gouwe ouwe nummers zoals ‘Your Smile’ van Charlie Lownoise. Of wat dacht je van ‘Rainbow in the sky’ van DJ Paul. Maar ik kan ook nog steeds de Spice Girls, Backstreetboys of Westlife waarderen. En natuurlijk zing ik ze van voor tot achter voor je mee. Nee, aanhoren wil je het natuurlijk niet. Maar hé, als ik kon zingen had ik wel bij Idols op de stip gestaan. In plaats daarvan zit ik de hele dag achter een computer. Drie keer raden waar mijn talenten liggen.

Read More

Beoordeel dit artikel:

Over snobs & sloebers

Over snobs & sloebers

Heb je dat ook wel eens, dat je niet weet of je nou een snob of sloeber bent? Ik heb het regelmatig de laatste tijd. Ik heb namelijk absoluut pretenties, maar heel eerlijk gezegd ben ik eigenlijk gewoon een sloeber van het eerste uur. Als snob kom ik met vrienden bij chique autodealers en kijken we naar mooie auto’s die ik zelfs als high-end loonslaaf nooit zal kunnen betalen. Dan zou ik toch echt eerst voor mezelf moeten beginnen en hopen dat ik net zo’n goede ondernemer als SEO-consultant ben. Denk het dus niet hè? Op zo’n moment ben ik toch eigenlijk gewoon een sloeber, verdwaald in de wereld van de rijken. Ik sta me te vergapen aan Lamborghini’s, Ferrari’s, Astons en een kickass Jaguartje. In mijn dromen rij ik ze allemaal. Maar ja, ik droom over wel meer mooie dingen.

Read More

Beoordeel dit artikel: